Jogcím Jogcím

Kiválasztott jogcím: EMVA 2014-2020

Megjelenés: 2021.04.30. 12:24 Utolsó módosítás: 2021.05.03. 09:31

Tájékoztatás foglalkoztatotti adatszolgáltatás teljesítéséről

Az EMVA Irányító Hatóság 2021. április 20-án a www.palyazat.gov.hu honlapon megjelent közleményével kapcsolatban felhívjuk a Tisztelt Kedvezményezettek figyelmét, hogy azon felhívások keretében, amelyeknél a Kedvezményezett vállalta, hogy a projekt megvalósítása eredményeként a foglalkoztatotti létszámát növeli, a vállalás teljesítéséről köteles adatszolgáltatást nyújtani.

A vizsgált időszak, melyre vonatkozóan a Kedvezményezettnek az adatszolgáltatást szükséges megadnia: 2020.01.01-2020.12.31. Az adatszolgáltatás teljesítésére elektronikus formában kerülnek értesítésre az érintett Kedvezményezettek. Az adatszolgáltatás részleteit a tájékoztató levél tartalmazza.

Az Irányító Hatóság közlemény elérhetősége:

https://www.palyazat.gov.hu/az-emva-irnyt-hatsg-kzlemnye-az-eurpai-mezgazdasgi-vidkfejlesztsi-alapbl-finanszrozott-egyes-tmogatsokhoz-kapcsold-adatszolgltatsi-ktelezettsgre-vonatkozan

Az adatszolgáltatással érintett pályázati felhívások:

  • VP-3-4.2.1-15 Mezőgazdasági termékek értéknövelése és erőforrás- hatékonyságának elősegítése a feldolgozásban
  • VP6-6.4.1-16 Nem mezőgazdasági tevékenységek beindítására és fejlesztésére irányuló beruházások támogatása
  • VP6-19.2.1-16 LEADER - Helyi fejlesztési stratégiák megvalósítása

Adatszolgáltatás teljesítésének menete:

Az adatszolgáltatásra kijelölt ügyfeleket a Kincstár elektronikus levélben értesíti.

Figyelem! Kizárólag a kijelölésről értesített kedvezményezettek kötelezettek az
adatszolgáltatásra.

1. Töltse le a nyilatkozat benyújtásához kapcsolódó Excel segédtáblát (jelen tájékoztató 1. sz. melléklete), mellyel a foglalkoztatottak teljes munkaidő egyenértéke (FTE) kiszámítható. 

2. A letöltött segédtáblát töltse ki az útmutató szerint. A segédtábla a megadott adatok alapján kiszámolja a munkaidő-egyenértéket (FTE), amelyet az elektronikus űrlap megfelelő mezőjében kell majd rögzíteni.

3. Lépjen be az adatszolgáltatási felületre és töltse ki a VP adatszolgáltatás – Foglalkoztatási adatbekérő űrlapot a kérdések megválaszolásával és a kért adatok rögzítésével, majd csatolja a kitöltött segédtáblát és adja be a kitöltött űrlapot.

4. Az adatszolgáltatás beadásáról automatikus visszaigazoló e-mail kerül kiküldésre.