Jogcím

Kiválasztott jogcím: Borászati beruházás

Hol kell a támogatási, kifizetési kérelmet benyújtani (Borászati beruházás)?

Utolsó módosítás: 2022.11.28 16:51

Hol kell a támogatási, kifizetési kérelmet benyújtani?

A támogatási kérelem benyújtásának feltételeit a mindenkor hatályos Magyar Államkincstár közlemény tartalmazza.

A támogatási kérelem a www.mvh.allamkincstar.gov.hu honlapon keresztül, ügyfélkapus bejelentkezést követően elérhető elektronikus kérelemkitöltő felületen tölthető ki (Elektronikus kérelemkezelés->Piaci intézkedések->Belpiaci intézkedések-> Borászati beruházás-> Támogatási kérelem), és kizárólag elektronikus úton, ügyfélkapus azonosítással nyújtható be. A támogatási kérelem benyújtására vonatkozóan a Kincstár nem rendszeresít papír alapú nyomtatványokat.

Támogatási kérelmet kizárólag a Rendelet 4. § (1) bekezdésében meghatározott időszakban van lehetőség benyújtani elektronikus úton, a Kincstár honlapján keresztül elérhető elektronikus űrlapkitöltő felületen, a Kincstár honlapján közzétett közleményben foglaltak szerint.

A kifizetési kérelem benyújtásának feltételeit a mindenkor hatályos Magyar Államkincstár közlemény tartalmazza.

A kifizetési kérelem a www.mvh.allamkincstar.gov.hu honlapon keresztül, ügyfélkapus bejelentkezést követően elérhető elektronikus kérelemkitöltő felületen tölthető ki (Elektronikus kérelemkezelés->Piaci intézkedések->Belpiaci intézkedések-> Borászati beruházás-> Kifizetési kérelem), és kizárólag elektronikus úton, ügyfélkapus azonosítással nyújtható be. A támogatási kérelem benyújtására vonatkozóan a Kincstár nem rendszeresít papír alapú nyomtatványokat.

Kifizetési kérelmet kizárólag a Rendelet 6. § (1) bekezdésében meghatározott időszakban van lehetőség benyújtani elektronikus úton, a Kincstár honlapján keresztül elérhető elektronikus űrlapkitöltő felületen, a Kincstár honlapján közzétett közleményben foglaltak szerint.

Kapcsolódó jogcímek