Regisztráció - magánszemélyként

emelt szintű adatok

Az [Adatvédelmi tájékoztatót] elolvastam, és egyetértek a benne foglaltakkal.

Amennyiben cégként szeretne regisztrálni oldalunkra, kérjük kattintson az alábbi linkre:

Egyerűsített regisztráció:

Mezőgazdasági és vidékfejlesztési támogatásokkal kapcsolatos portál regisztráció

Ahhoz, hogy honlap kérdés-válasz funkcióján keresztül személyes adatokat is tartalmazó tájékoztatást kapjon kérjük, hogy az alábbi e-mail cím mezőben az ügyfél-nyilvántartásában rögzített e-mail címét adja meg.

Az ügyfél-nyilvántartásban megadott email címét az E-ügyintézés oldal Ügyfél-nyilvántartási ügyek menüpontjában ellenőrizheti, módosíthatja.

Fontos infók:

Az emelt szintű regisztrációhoz adja meg ügyfélazonosítóját, valamint magánszemély esetén adóazonosító jelét, cég esetén adószámát.

Felhívjuk figyelmét, hogy ezeknek együttes megadása nem kötelező, a regisztráció véglegesítése ezen adatok nélkül is végrehajtható.
A regisztrációs folyamat során adja meg a belépéshez használni kívánt jelszavát. Kérjük, a jelszó beállításakor tartsa be a jelszavakra vonatkozó házirendet. A Portálon létrehozott fiókját csak aktiválást követően fogja tudni használatba venni. A fiók aktiválásához kattintson a regisztráció eredményeként kiküldött "Regisztráció aktiválása" című emailben szereplő aktivációs linkre.

Felhasználói jelszavak gondozására vonatkozó követelmények

Utolsó módosítás: 2022.07.06 16:57

Tisztelt Ügyfelünk!

A rendelkező szabályozás okán a portálon bevezetésre került jelszó kezelési rend szerint a jelszavakkal kapcsolatos követelmények az alábbiak:

  • jelszavak lejárati ideje 180 nap
  • legalább 10 karakter hosszúságú jelszót kell választani
  • a jelszó tartalmazzon legalább egy kis-, egy nagybetűt és egy számot
  • a jelszó nem lehet azonos a felhasználói azonosítóval és az utolsó három alkalommal megadott jelszóval

Amennyiben a jelszavát elfelejtette, illetve a felhasználói azonosítója zárolásra kerül, új jelszót a bejelentkezés oldalon az „Elfelejtett jelszó” menüpont segítségével igényelhet. A rendszer a bejelentkezéshez és új jelszó megadásához egy e-mailt küld a regisztrált címére.