Monitoring Hírek

Tájékoztatás foglalkoztatotti adatszolgáltatás teljesítéséről

Utolsó módosítás: 2022.06.08 19:18

Az EMVA Irányító Hatóság 2022.05.25-én a www.palyazat.gov.hu honlapon megjelent közleményével kapcsolatban felhívjuk a Tisztelt Kedvezményezettek figyelmét, hogy azon felhívások keretében, amelyeknél a Kedvezményezett vállalta, hogy a projekt megvalósítása eredményeként a foglalkoztatotti létszámát növeli, a vállalás teljesítéséről köteles adatszolgáltatást nyújtani.

A vizsgált időszak, melyre vonatkozóan a Kedvezményezettnek az adatszolgáltatást szükséges megadnia: 2021.01.01-2021.12.31. Az adatszolgáltatás teljesítésére elektronikus formában kerülnek értesítésre az érintett Kedvezményezettek. Az adatszolgáltatás részleteit a tájékoztató levél tartalmazza.

Az Irányító Hatóság közlemény elérhetősége:

Az EMVA Irányító Hatóság közleménye az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból finanszírozott egyes támogatásokhoz kapcsolódó adatszolgáltatási kötelezettségre vonatkozóan

Az adatszolgáltatással érintett pályázati felhívások:

  • VP3-4.2.1-15 Mezőgazdasági termékek értéknövelése és erőforrás-hatékonyság elősegítése a feldolgozásban
  • VP3-4.2.1-4.2.2-18 Mezőgazdasági termékek értéknövelése a feldolgozásban
  • VP6-6.4.1-16 Nem mezőgazdasági tevékenységek beindítására és fejlesztésére irányuló beruházások támogatása
  • VP6-19.2.1-16 LEADER - Helyi fejlesztési stratégiák megvalósítása

Adatszolgáltatás teljesítésének menete:

Az adatszolgáltatásra kijelölt ügyfeleket a Kincstár elektronikus levélben értesíti.

Figyelem! Kizárólag a kijelölésről értesített kedvezményezettek kötelezettek az adatszolgáltatásra.

1. Töltse le a nyilatkozat benyújtásához kapcsolódó Excel segédtáblát (jelen tájékoztató 1. sz. melléklete), mellyel a foglalkoztatottak teljes munkaidő egyenértéke (FTE) kiszámítható.

2. A letöltött segédtáblát töltse ki az útmutató szerint. A segédtábla a megadott adatok alapján kiszámolja a munkaidő-egyenértéket (FTE), amelyet az elektronikus űrlap megfelelő mezőjében kell majd rögzíteni.

3. Lépjen be az adatszolgáltatási felületre és töltse ki a VP adatszolgáltatás – Foglalkoztatási adatbekérő űrlapot a kérdések megválaszolásával és a kért adatok rögzítésével, majd csatolja a kitöltött segédtáblát és adja be a kitöltött űrlapot.

4. Az adatszolgáltatás beadásáról automatikus visszaigazoló e-mail kerül kiküldésre.

Kapcsolódó tartalmak
Kapcsolódó jogcímek