Megjelenés: 2018.09.21. 11:12 Utolsó módosítás: 2018.09.21. 11:12

Adatszolgáltatási határidő a biztosítási díjtámogatásban résztvevő biztosítók részére

A Magyar Államkincstár felhívja a biztosítási díjtámogatásban résztvevő biztosító társaságok és egyesületek figyelmét, hogy 2018. szeptember 30-ig van lehetőségük a támogatott típusú növénybiztosítási szerződést kötött ügyfelek végső szerződésadatainak feltöltésére. Tekintettel arra, hogy szeptember 30-a idén vasárnapra esik, így október 1-jén még teljesíthető az adatszolgáltatás.

Felhívjuk továbbá a biztosított termelők figyelmét a szerződéseik díjának határidőben történő kiegyenlítésére, mivel a biztosító, illetve az integrátor (aki több mezőgazdasági termelőt képviselve kötött támogatott mezőgazdasági biztosítási szerződést) csak abban az esetben állítja ki a díjfizetésről szóló igazolást, amennyiben a biztosítási díj megfizetésére tárgyév november 15-e előtt sor kerül a biztosítók szerződései feltételeiben foglaltaknak megfelelően. Díjhátralékos biztosítási szerződések nem jogosultak a támogatásra!

A vonatkozó pályázati felhívás (VP3-17.1.1-16) megtalálható a Széchenyi 2020 honlapján, illetve a Magyar Államkincstár honlapján: https://www.mvh.allamkincstar.gov.hu