Adatvédelem Adatvédelem

Megjelenés: 2015.08.31. 20:47 Utolsó módosítás: 2015.11.01. 21:55

Adatvédelem

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (a továbbiakban: MVH) kiemelten fontosnak tartja a közérdekű adatok minél szélesebb körű nyilvánosságra hozatalát, valamint a személyes adatok védelmét és azok bizalmas, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban való kezelését.

Az MVH kijelenti, hogy a tudomására jutott személyes adatok feldolgozása és kezelése során a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. (Avtv.) törvényben foglaltaknak megfelelően jár el.

A www.mvh.gov.hu honlapon közzétett információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges. A Hírlevélre való feliratkozás szolgáltatásunk (pl.: hírlevél regisztráció) igénybevételéhez azonban bizonyos személyes adatokra (név, e-mail cím) szükség lehet. Az MVH az ily módon tudomására jutott adatokat harmadik fél számára – az Avtv.-ben meghatározott eseteken kívül – nem adja ki. Amennyiben az oldal látogatója úgy határoz, hogy a megadott adatok alapján az MVH a későbbiekben ne vegye fel vele a kapcsolatot, úgy az MVH a látogató kérésének megfelelően fog eljárni. Az MVH az Interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi személyes adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére. A Honlap látogatója/felhasználója által megadott felhasználói adatokat az MVH csak statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hozza nyilvánosságra.

Az MVH a Honlap látogatóiról automatikusan keletkező információkat kap: a látogatók internetprotokoll-címe (IP-címe), domain-neve (URL), a látogatás időpontja, a megtekintett oldalak adatai, a használt böngészőprogram neve. Az MVH ezeket az információkat kizárólag a Honlappal kapcsolatos elemzésre, a trendek és a statisztikai információk nyomon követésére használja fel, és az adatokat a feldolgozás után megsemmisíti.

Honlapunk más internetes lapokra mutató linkeket is tartalmaz, melyek tartalmáért az MVH semmilyen felelősséget nem vállal.