Hírek

Új verzió érhető el a mobilGAZDA applikációra

Új verzió érhető el a mobilGAZDA applikációra

Utolsó módosítás: 2022.05.06 12:57

Az applikációban már elérhetőek a 2022. évben beadott egységes kérelmek területadatai, térképes megjelenítésük, továbbá lehetőség van a mobilGAZDA alkalmazáson keresztül is megtenni az egységes kérelemhez kapcsolódó területalapú és kérelemszintű vis maior bejelentéseket is.

A területmérés funkció is bővült, melynek segítségével a gazdálkodók kiválaszthatják, hogy kizárólag műholdas adatokat szeretnének felhasználni területméréskor, vagy pedig a GPS-adatok mellett a WI-FI, mobiltornyok és különböző szenzorok adatait is felhasználja a készülék a tartózkodási hely meghatározásának javításához. Az első lehetőséget különféle precíziós helymeghatározó eszközök használatával együtt javasoljuk, mivel ezen eszközöknek a saját, speciális beállításai mellett kizárólag a műholdadatokra van szükségük. Amennyiben továbbra is hagyományos mobiltelefonnal vagy táblagéppel végzi a területmérést, továbbra is a hibrid használatot javasoljuk, melyben a műholdadatokon kívül más adatokat is felhasznál az eszköz a mérés során.

A mobilGAZDA zavartalan működése érdekében kérjük, hogy amennyiben nincs beállítva mobileszközükön az alkalmazás automatikus frissítése, abban az esetben frissítsék manuálisan a Google Play, illetve az App Store áruházakban.

Az alkalmazást a jövőben folyamatosan bővítjük és továbbfejlesztjük, hogy minél inkább megfeleljen a felhasználók igényeinek.

Javasoljuk, hogy a fent említett funkciók eléréséhez töltse le Ön is a mobilGAZDA applikációt!


Kövesse a MobilGazdát a Facebookon: