Hírek Hírek

Megjelenés: 2009.11.13. 14:40 Utolsó módosítás: 2010.01.18. 16:19

Tisztelt Felhasználók, Kedves Ügyfelek!
archív

Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2009. november 24-től megújult a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal internetes portálja. A most lecserélésre került honlap 2005. áprilisa óta szolgálta az ügyfeleket. Az eltelt négy évben rengeteg látogató kereste fel az MVH portált – a mostani változtatásokat a nagyarányú érdeklődés is indokolta.

A fejlesztésnél elsődleges szempont volt, hogy felhasználó- és ügyfélbarát felületet hozzunk létre, amelyen könnyű eligazodni és mindig hozzáférhetőek a legfrissebb információk.

Figyelmükbe ajánljuk a korábbinál sokkal részletesebb és könnyebben kezelhető kereső szolgáltatásunkat. Az új keresővel lehetővé vált a szűkítés tartalomkategóriára, dátumra. Mód nyílik a keresésre logikai kapcsolatok szerint, címben, szövegben és csatolmányokban is. A régi portál anyagait új honlapunkon is megtalálja. Megújult a jogcímek, a közlemények és az archívum megjelenítése is.

Az új portál megjelenésnél célul tűztük ki, hogy korszerű, elegáns, visszafogott megújult honlapot adhassunk át a felhasználóknak.

A most kialakított szerkezet korszerűbb, áttekinthetőbb struktúrát, és könnyebb navigációt biztosít.

A jelenlegi felület egy hónapig teszt üzemmódban működik, ezért kérjük és várjuk  visszajelzéseit és tapasztalatait az oldal használatával kapcsolatban. Ha ez alatt az időszak alatt előfordulnának kisebb hibák, azokat igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül elhárítani.

Kellemes böngészést és eredményes információszerzést kívánunk!