Hírek

Tájékoztató a vidéki gazdaság és a lakosság számára nyújtott alapszolgáltatások fejlesztésére 2015-től igénybe vehető támogatásoknál alkalmazandó arculati elemekről

Tájékoztató a vidéki gazdaság és a lakosság számára nyújtott alapszolgáltatások fejlesztésére 2015-től igénybe vehető támogatásoknál alkalmazandó arculati elemekről

Utolsó módosítás: 2015.09.10 16:42

Tájékoztatásul közöljük, hogy az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap társfinanszírozásában megvalósuló támogatások igénybevételének általános szabályairól szóló 23/2007. (IV. 17.) FVM rendelet (Vhr.) 25. § (3) bekezdése alapján a támogatással megvalósított beruházáson és eszközein – az 1974/2006/EK rendelet VI. melléklet 3.1 valamint a 4. pontja szerinti – szlogent és EU-logót, valamint az ÚMVP logóját (a továbbiakban együtt: arculati elemek) fel kell tüntetni.

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy az EMVA Társfinanszírozású Intézkedések Irányító Hatóságának 289/2013. (XI. 14.) számú közleményének – nevezetesen ,,az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból nyújtandó, a vidéki gazdaság és a lakosság számára nyújtott alapszolgáltatások fejlesztésére 2013-tól igénybe vehető támogatások részletes feltételeiről szóló 103/2013. (XI. 8.) VM rendeletről, valamint a kistérségi közlekedési szolgáltatások fejlesztése keretében a kötelező arculati elemek alkalmazására vonatkozó Arculati útmutatóról továbbá a ,,Gépjármű katalógus a kistérségi közlekedési szolgáltatások fejlesztéséhez” című katalógusról” – 2. számú ,,Arculati útmutató a kistérségi közlekedési szolgáltatások fejlesztéséhez” elnevezésű melléklete alkalmazandó az arculati elemekre vonatkozóan.

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy az arculati elemek (kivéve a szlogen és a település neve) kép és vektoros formában az alábbi elérési útvonalon érhetőek el:

www.umvp.kormany.hu/umvp-arculat


A fent hivatkozott új arculati elemek használata kötelező!


Kövesse a MobilGazdát a Facebookon: