Hírek

Tájékoztatás a kárenyhítési hozzájárulások befizetésének rendjéről

Tájékoztatás a kárenyhítési hozzájárulások befizetésének rendjéről

Utolsó módosítás: 2014.02.17 12:05

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) a 2014. évi kárenyhítési hozzájárulás fizetési kötelezettség összegét az egységes kérelemben bejelentett területek és hasznosítási kódok figyelembevételével állapítja meg 2014. július 15-ig, amelyről határozatban értesíti a gazdálkodókat.

Tájékoztatás a kárenyhítési hozzájárulások befizetésének rendjéről A kárenyhítési hozzájárulást a vonatkozó rendelkezések értelmében a fizetési kötelezettségről szóló határozat alapján 2014. szeptember 15-éig beérkezőleg kell megfizetni.

Az MVH felhívja a kárenyhítési kockázatközösségi tagok figyelmét arra, hogy az említett határozatok kézhezvétele előtt – a megfizetendő összeg pontos ismerete nélkül –szükségtelen a befizetést teljesíteni a kárenyhítési lebonyolítási számlára. Az MVH a jogalap nélküli befizetéseket kénytelen visszautalni a küldő fél részére.

Kérjük az érintett mezőgazdasági termelőket, hogy a 2014. évi kárenyhítési hozzájárulás fizetési kötelezettségüknek az MVH által 2014. június 10-e és július 15-e közötti időszakban megküldött határozatában foglaltak figyelembevételével tegyenek eleget.
A mezőgazdasági kockázatkezelő rendszer működését meghatározó jogszabályok elérhetők az MVH honlapján (www.mvh.gov.hu).


Kövesse a MobilGazdát a Facebookon: