Hírek

Megkezdődik a védett őshonos és veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták genetikai állományának in situ megőrzéséhez kapcsolódó támogatási kérelmek benyújtása

Megkezdődik a védett őshonos és veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták genetikai állományának in situ megőrzéséhez kapcsolódó támogatási kérelmek benyújtása

Utolsó módosítás: 2017.01.31 14:04

2017. február 1-ével megkezdődik „A védett őshonos és veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták genetikai állományának in situ megőrzése” intézkedéshez kapcsolódó támogatási kérelmek benyújtásának második köre.

A benyújtási időszak a pályázati felhívás értelmében 2017. február 28-án 23.59.59-kor zárul. A határidő jogvesztő hatályú.

Kérjük ügyfeleinket, hogy a támogatási kérelem kitöltésének megkezdése előtt mindenképpen olvassák el a Pályázati felhívást és mellékleteit, valamint a Magyar Államkincstár honlapján közzétett kitöltési útmutatót.

A támogatási kérelmet és mellékleteit kizárólag elektronikus úton, ügyfélkapun keresztül lehet benyújtani. Fontos, hogy a kérelmet nem elég elmenteni, azt a beadás gombra kattintva lehet ténylegesen benyújtani.

A Pályázati felhívás és mellékletei a Miniszterelnökség oldalán, a www.palyazat.gov.hu honalapon érhetőek el a következő útvonalon:

https://www.palyazat.gov.hu/vp-4-1021-15-a-vdett-shonos-s-veszlyeztetett-mezgazdasgi-llatfajtk-genetikai-llomnynak-in-situ-megrzse

A Magyar Államkincstár által közzétett kitöltési útmutató, illetve az adatok betöltését elősegítő Excel formátumú táblázat az alábbi linken találhatóak meg:

https://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/tamogatasok-listazo/-/tamogatas/794233/tajekoztatok/vp-oshonos-alkalmazas


Kövesse a MobilGazdát a Facebookon: