Hírek

Figyelem! Módosultak egyes, a művelet megvalósítására és a kifizetési kérelmek benyújtására vonatkozó határidők!

Figyelem! Módosultak egyes, a művelet megvalósítására és a kifizetési kérelmek benyújtására vonatkozó határidők!

Utolsó módosítás: 2015.11.11 12:26

Felhívjuk az érintett ügyfelek figyelmét, hogy megjelent az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap és az Európai Halászati Alap társfinanszírozásában megvalósuló egyes agrár-vidékfejlesztési támogatási rendeletek módosításáról szóló 48/2015. (XI. 2.) MvM rendelet, mely a műveletek megvalósítására és a kifizetési kérelmek benyújtására meghatározott határidők alábbi módosításait tartalmazza:

Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap társfinanszírozásában megvalósuló támogatások igénybe vételének általános szabályairól szóló 23/2007. (IV. 17.) FVM rendelet 16/B., 17. illetve 25. §-ai szerint a műveletek megvalósításának és a kifizetési kérelmek benyújtásának határideje 2015. november 13.
 
Érintett ügyfélkör: a módosítás mindazon ügyfeleket érinti, akik támogatási vagy valamely kifizetési kérelmükkel összefüggő fellebbezéseik tárgyában az elsőfokú döntést megváltoztató másodfokú döntést, vagy a megsemmisítő másodfokú döntés alapján a megismételt eljárásban hozott új elsőfokú döntést 2015. május 31. napja után vették kézhez. 
 
 
A vidéki gazdaság és a lakosság számára nyújtott alapszolgáltatások fejlesztésére 2015-től igénybe vehető támogatások részletes feltételeiről szóló 21/2015. (IV.17.) MvM rendelet, valamint a kertészeti gépek beszerzéséhez 2015. évben nyújtandó támogatások részletes feltételeiről szóló 26/2015. (V.6) MvM rendelet tekintetében a műveletek megvalósításának és a kifizetési kérelmek benyújtásának határideje egységesen 2015. november 6.
 
Felhívjuk a figyelmet, hogy e jogcímek tekintetében is azon ügyfelek, akik támogatási vagy kifizetési kérelmükkel összefüggő fellebbezéseik tárgyában az elsőfokú döntést megváltoztató másodfokú döntést, vagy a megsemmisítő másodfokú döntés alapján a megismételt eljárásban hozott új elsőfokú döntést 2015. május 31. napja után vették kézhez, november 13-ig jogosultak kifizetési kérelmet benyújtani.
 
 
További tájékoztatás az ugyfelszolgalat@mvh.gov.hu e-mail címen kérhető. 


Kövesse a MobilGazdát a Facebookon: