Hírek

Figyelem! A kistermelői rendszerbe 2015-ben belépett ügyfeleknek idén is be kell nyújtaniuk támogatási kérelmüket!

Figyelem! A kistermelői rendszerbe 2015-ben belépett ügyfeleknek idén is be kell nyújtaniuk támogatási kérelmüket!

Utolsó módosítás: 2016.05.02 11:48

A 2015. évben a kistermelői támogatási rendszerbe belépett ügyfeleknek a 2016. évi kistermelői támogatás igényléséhez idén is be kell nyújtaniuk a kistermelői támogatási kérelmüket az egységes kérelem keretében.

A 2016. évi kistermelői támogatás igénylés alapjául a kistermelői rendszerbe belépett ügyfél 2015. évi egységes kérelmében beadott SAPS igényléssel érintett támogatható területnagysága szolgál. Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a kistermelői támogatási kérelem beadása előtt fokozottan figyeljenek oda a kérelem kitöltésére és a 2016. évi egységes kérelemben megszemélyesített táblák rajzait és a tábla igényelt területét vizsgálják felül, mivel a 2015-ben bejelentett támogatható területek nagyságát kell a rendszerben való részvétel időtartama alatt fenntartani.

Az egységes kérelem felületén a mezőgazdasági kistermelői támogatási rendszer kérelemszintű mező bepipálása mellett szükséges minden támogatható területű táblára jelölni SAPS + Zöldítés igénylést, amely a 2016. évi kistermelői támogatás alapjául szolgálhat.

Kérjük az érintett ügyfeleket, hogy a kérelem benyújtása előtt olvassák el a 2016. évi egységes kérelem benyújtásáról szóló 40/2016. (IV.21.) számú MVH Közleményt és a hozzá kapcsolódó mellékleteket, valamint az egységes kérelem kitöltésé és benyújtáshoz kapcsolódó felhasználói Kézikönyvet.


Kövesse a MobilGazdát a Facebookon: